Băsescu: N-am spus că mă întorc în politică la PDL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu traian pdl
basescu traian pdl

Președintele Traian Băsescu a ținut să precizeze, marți seara, la Digi 24, că revenirea sa în politică după terminarea mandatului prezidențial din 2014 nu echivalează cu întoarcerea în PDL.

Șeful statului a adăugat că, în cazul în care se va vedea nevoit, va începe un proces de reconstrucție a dreptei, cu sau fără PDL.

"Am spus că mă întorc în politică, dar n-am spus că la PDL. Văd că se vânzolește toată lumea în PDL, Udrea îmi ceda locul său, Blaga mă invita în biroul său permanent, dar n-am spus că-n PDL (mă întorc - n.r). Eu nu am spus că în PDL, voi vedea cum evoluează PDL. Într-un partid care își îngroapă singur șansele, nu pot. Mă voi ocupa sa reconstruiesc dreapta, dacă PDL nu mai poate", a spus președintele României.

Potrivit șefului statului, statul în expectativă, în vederea unei rupturi a USL, nu este o soluție. "N-aș vrea ca PDL să fie în afară în această reconstrucție a dreptei. Așa îmi vine să râd când văd povestea asta: "așteptăm să se rupă USL", îmi vine să-i întreb "voi sunteți serioși, sănătoși?"

Traian Băsescu a mai precizat că o preferă pe Elena Udrea datorită potențialului pe care îl deține aceasta, dar și Monica Macovei este o soluție. Despre Vasile Blaga președintele spune că "ține foarte mult" la el, dar îngroapă PDL-ul, nu-l mai poate "tracta".

Partidul se va rupe dacă Convenția PDL din 23 martie va fi una măsluită, consideră Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel