Băsescu este paranoic. Are un comportament de tip magic-infantil, spun psihologii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Traian Băsescu a făcut în ultimele zile o serie de afirmaţii prin care şi-a contrazis propriile teorii. După ce a ieşit la sediul de campanie şi a lansat teoria telefonului negru de la Cotroceni, în emisiunea de la Realitatea Tv a mărturisit printre hohote de râs că a fost doar o strategie de campanie. Psihologul Hanibal Dumitraşcu consideră că acest comportament este al unui om iresponsabil şi care dă dovadă de accente paranoide.

"Este comportamentul unui om care nu s-a maturizat niciodată. El crede că poate lua în râs pe oricine şi oricând că nu conteaz. Este un om iresponsabil", a spus Dumitrascu. Referitor la râsul care îl apucase pe Băsescu când făcea dezvăluirile psihologul consideră că acela este un comportament de tip "magic-infantil".

Hanibal Dumitraşcu consideră că reactivarea acestei teorii a atacului energetic este o strategie din acelaşi spectru a lui Traian Băsescu. "Este teoria unui om care a ajuns să creadă cu tărie în astfel de chestiuni", a completat Dumitraşcu.

La ficare apariţie televizată Traian Băsescu a purtat cravata violet. Această strategie a fost utilizată şi în anul 2009, iar ulterior a fost urmată şi de Emil Boc. La fiecare moţiune de cenzură Boc vena cu o cravată violet, pe care o numea "cravata care nu pierde niciodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel