Băsescu, dezlănțuit la adresa lui Iohannis: Sabotor al statului de drept
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu este revoltat de atitudinea adoptată de președintele Klaus Iohannis pe subiectul executării silite a sediilor grupului Antena Group de către ANAF. În opinia fostului președinte, Klaus Iohannis a greșit grav și califică drept "josnică" atitudinea sa în aest caz, deoarece obligația sa era "să rămână prin poziția lui şef al statului şi nu o slugă a turnătorului Voiculescu, a lui Gâdea sau a lui Badea".

"Atât timp cât numărul 1 şi numărul 2 în stat consideră că o hotărâre judecătorească definitivă este de discutat, este extrem de grav... (...) Am un sentiment de revoltă despre ce acţiuni au întreprins primii oameni în stat. Mă şocheză pur şi simplu", a declarat Traian Băsescu într-o intervenţie telefonică la România TV.

Fostul președinte a mai susținut că luarea de poziție a președintelui Iohannis pe cazul ANAF-Antena Group a fost un "premeditată", deoarece s-a îndreptat direct spre grupul în care știa că este Antena 3, ca "să dea răspuns strict la întrebarea jurnalistului de la Antena 3".

"Mi se pare josnic pentru un preşedinte. Obligaţia lui Iohannis era să rămână prin poziția lui şef al statului şi nu o slugă a turnătorului Voiculescu, a lui Gâdea sau a lui Badea", a mai spus Băsescu.

Mai mult chiar, Traian Băsescu consideră că președintele Iohannis "sabotează" statul de drept. "Decredibilizarea justiţiei foloseşte mafiei. Cei care cred că hotărârile judecătoreşti definitive nu sunt obligatorii sunt acei oameni care sabotează statul. Iohannis a fost un sabotor al statului de drept", a acuzat Băsescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel