Băsescu, despre Iohannis: Era corect să le dea peste scăfârlie și liberalilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Traian Băsescu
Traian Băsescu
Traan Băsescu a reacționat și el față de declarațiile președintelui Klaus Iohannis, de miercuri după-amiaza, apreciind că nu a fost corect să-i ”cotonogească” numai pe PSD-iști.

”După părerea mea, este cea mai urâtă zi din istoria parlamentarismului românesc”, a afirmat europarlamentarul Traian Băsescu, într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus de miercuri, pe subiectul adoptării tacite a legii privind autonomia Ținutului Secuiesc.

Fostul președinte a mai spus că ”în istoria Parlamentului va fi menționat faptul că s-a aprobat autonomia Ținutului Secuiesc. Eu fac o analiză la rece”.

După ce liderul UDMR, Kelemen Hunor, a avut și el o primă reacție, după declarațiile președintelui Klaus Iohannis, din aceeași după-amiază, Traian Băsescu a spus:

Ar fi fost corectă reacția președintelui dacă le dădea două peste scăfârlie și celor trei liberali, membri ai Biroului permanent al Camerei Deputaților, care n-au făcut nimic. Au tăcut și ei la fel ca PSD-iștii, ceea ce nu-i justifică președintelui atitudinea de a-i cotonogi numai pe unii”, a mai adăugat fostul președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel