Băsescu, contră dură în scandalul cu Victor Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Preşedintele Traian Băsescu i-a dat o replică acidă lui Victor Ponta, în scandalul reprezentării României la Bruxelles. După ce premierul a spus că va cere punctul de vedere al Parlamentului, Băsescu i-a cerut lui Victor Ponta să respecte Constituţia. Din partea Parlamentului European s-a anunţat că România va avea un singur scaun la Consiliul European.

"Permiteţi-mi să nu comentez declaraţiile premierului. România are Constituţie, preşedinte ales, Guvern aprobat de Parlament. Sunt convins că aceste instituţii, toate la un loc, au de făcut un singur lucru: să respecte Constituţia", a spus Băsescu.

Premierul Victor Ponta a anunţat că solicită Birourilor permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să organizeze un plen comun în care Parlamentul să decidă mandatul pentru Consiliul European. "Miercuri seară este o cină informală pe probleme care privesc activitatea Guvernului. Domnul preşedinte Băsescu, dacă merge miercuri la cină, o să meargă să mănânce şi să glumească cu ceilalţi, că pe probleme economice şi de politică economică nu are nici atribuţii, nici sprijinul, nici al majorităţii parlamentare, nici al Guvernului", a subliniat Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel