Băsescu bate câmpii la Bruxelles
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian-Basescu
Traian-Basescu

Traian Băsescu a ironizat noul Parlament, în conferința de presă de la Bruxelles, spunând despre parlamentari că sunt ”588 de înțelepți”, a vorbit despre lucruri tehnice, dar nu a scos niciun cuvânt despre problemele interne ale țării.

”Avem un Parlament atât de mare, care în înțelepciunea lui, că vă dați seama, la 588 de înțelepți cum vor judeca acolo problemele europene”, a spus Traian Băsescu, după care a râs.

”Alegerile s-au desfășurat în condiții normale și rezultatul lor, chiar dacă o fi fost mici incidente, nu a fost alterat”, a mai spus Băsescu.

Jurnalistul Bogdan Chirieac susține, în legătură cu spusele lui Traian Băsescu despre alegeri, că ”pur și simplu este un alt porcușor pe care îl înghite Traian Băsescu”.

”E un alt porcușor pe care îl înghite Traian Băsescu. După ce a acuzat fraude majore înainte de alegeri, după alegeri a constat că, mă rog, au fost unele mici incidente, dar nu au influențat rezultatul votului. Poate că domnia sa spune că, tocmai fiindcă a atras atenția asupra fraudelor, nu au mai fost.”, a spus Bogdan Chirieac

Traian Băsescu a mai vorbit la Bruxelles despre prioritățile în următorul semestru european, importanța securității la nivel european, una dintre problemele mari ale UE care este pierderea competivității în raport cu ceilalți mari jucători: SUA, Asia și despre alte lucruri tehnice, însă nu a scos niciun cuvânt despre problemele interne ale țării.

”Când acasă fierbe lumea, au fost alegeri, nu știm...îl va pune pe domnul Ponta, pe care l-a făcut trădător și vânzător de țară, nu-l va pune. Să nu scoți un cuvânt de duminică seara și acum, vineri, să vii să povestești chestiuni absolut tehnice, desigur de cea mai mare importanță, dar care au legătură cu Mugur Isărescu, cu Florin Georgescu, cu președinții de bănci. Milioane de oameni se uită la tine să vadă: provoci o nouă criză politică, nu provoci, îți dai demisia, nu îți dai demisia... se întâmplă nu se întâmplă.... și tu să vorbești de așa ceva. Este comportamentul unui om care a pierdut contactul cu realitatea. Nu a vorbit despre problemele interne în toată această perioadă. Domnul Băsescu care ieșea în fața televizoarelor să ne vorbeasca despre cum va frauda USL alegerile și cum nu-l va numi pe Ponta, sub niciun motiv, prim-ministru. Nu vorbești de aceste lucruri... bați câmpii, că am propietatea termenilor, îmi pare rău că trebuie să folosesc una asemenea termen. A vorbit lucruri tehnice care se adresează cui? Acestea trebuie implementate de Guvern.... care Guvern?”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel