Băsescu, atac la Orban după condamnarea lui Niță: Abia acum înțelegem
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Traian Băsescu
Traian Băsescu
Tiberiu Urdăreanu este elementul comun din dosarele lui Constantin Niță și Ludovic Orban. Ambi acuzați că i-au cerut șpagă lui Urdăreanu, unul a fost achitat, altul condamnat definitiv. Traian Băsescu a comentat condamnarea lui Constantin Niță la patru ani de închisoare cu executare. 

”Omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat pe fostul ministru Constantin Niţă că i-a cerut şpagă şi Constantin Niţă a fost condamnat la patru ani de închisoare. Tot omul de afaceri Urdăreanu l-a denunţat şi pe Ludovic Orban că i-a cerut şpagă, dar Ludovic Orban a fost achitat. Abia acum înţelegem de ce Sică Mandolină a devenit un „om de nădejde" care merită să facă denunţuri pentru înaltă trădare. Şi, uite aşa, cine nu sare primeşte condamnare. PS - doar observ şi eu”, scrie Traian Băsescu pe Facebook, vineri dimineaţă, postarea fiind intitulată "Cine nu sare primeşte condamnare".

Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă a fost condamnat, joi, de magistraţii instanţei supreme, la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă. El este acuzat că a primit de la Tiberiu Urdăreanu șpagă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel