Băsescu, atac dur la Antena 3: Vă dau vouă, la Antene, Flacăra democraţiei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basescu_campanie_87989200
basescu_campanie_87989200

Traian Băsescu şi-a clamat victoria. Chiar dacă prezenţa la referendum este încă indeciă, Băsescu şi-a anunţat victoria. Din datele oferite de USL procentul prezenţei este de 52%, iar dintre aceştia 84% au votat pentru demitere. Traian Băsescu şi-a clamat victoria cu flacăra democraţiei în mână şi apoi i-a dat-o reporterului Antena 3

"Să înţelegem un lucru fundamental: a fost o zi a opţiunilor, o zi în care românii puteau să spună da mergem spre Europa, vrem să revenim în Europa ţărilor democratice.

Prin modul în care s-au manifestat au conciolidat ideea că România nu poate reveni la o societate fără reguli. Românii au decis astăzi soarta nevaşlidând referendumul propus de cei 256 parlamentari în numele puşcăriabililor. Îi asigur pe români că o dată revenit la Cotroceni o să încerc să clarific şi să generez un sentiment de împăcare în societate.

E clar pentru mine că fractura din societate trebuie stopată, anihilată, pentru că România trebuie să treacă de perioada dificilă.", a spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel