Băsescu: "Am învățat până la șase dimineața". Când are testul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu a mărturisit, joi, că a învățat până la ora 6:00 dimineaţa, pentru că vineri are un test în cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de navă. Șeful statului susține că "ar fi ruşinos" să nu ia testul.

[caption id="attachment_354778" align="alignleft" width="300"] foto: agerpres.ro[/caption]

"Am învăţat până dimineaţă la 6:00, pentru că mâine (n.r. vineri) am un test. Mi-am terminat temele şi am venit aici", a declarat Traian Băsescu la Oarba de Mureş, citat de realitatea.net.

Președintele a fost întrebat dacă va lua acest test și a mărturisit că "ar fi ruşinos" să nu îl ia.

El a mai spus că a început aceste cursuri pentru că este vorba despre sentimentul său de siguranţă: "Fac parte din sentimentul meu de siguranţă. Ştiu că am o meserie foarte bună. E o invitaţie şi către alţi politiceni ca înainte să facă politică să fie foarte buni în meseria lor".

Preşedintele Traian Băsescu a început, luni, cursurile de reconfirmare a brevetului de comandant de navă ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV). Pregătirea, care se va încheia săptămâna viitoare, se face la vila de protocol de la Neptun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel