Data publicării:

Baschet: Klay Thompson (Warriors) ar putea rata noul sezon în NBA, a precizat antrenorul Steve Kerr

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp

Klay Thompson, vedeta echipei Golden State Warriors, victima unei rupturi de ligament încrucişat în finala ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) din luna iunie, ar putea să nu joace în acest sezon, a declarat antrenorul Steve Kerr pentru NBC Sports, citat de AFP.

"Este puţin probabil ca el să joace în acest sezon. Trebuie să fim realişti", a afirmat antrenorul lui Warriors, campioana NBA din 2015, 2017 şi 2018.

"Eu am avut aceeaşi accidentare când eram universitar şi am şi ratat tot sezonul. În general, este necesar un an pentru o restabilire completă, iar dacă este cazul şi pentru Klay, el va fi lipsi tot sezonul", a adăugat antrenorul.

"Am lăsat totuşi o uşă deschisă în cazul în care recuperarea sa decurge perfect şi medicii îşi dau acordul. Dar realitatea este că pe 1 aprilie el va face 9 luni de la accidentare", a mai spus Kerr, referindu-se la o posibilă revenire în faza playoff.

Thompson (29 ani), care alcătuieşte cu Stephen Curry redutabilul "Splash Brothers", specializat în aruncările de trei puncte, şi-a rupt ligamentul anterior de la genunchiul stâng pe 13 iunie, în cursul meciului 6 al finalei NBA câştigată de Toronto Raptors (4-2).
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel