Baschet: Finala NBA - Golden State Warriors, învingătoare la Toronto, rămâne în cursa pentru titlul de campioană
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Echipa Golden State Warriors, dublă campioană en titre, a învins la limită în deplasare, cu scorul de 106-105, echipa Toronto Raptors, în cel de-al cincilea meci al finalei ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), disputat luni seara.

Raptors, care conduce cu 3 victorii la 2 în această confruntare, a avut un avantaj de şase puncte pe tabelă cu trei minute înainte de finalul jocului, însă Warriors a revenit şi a întors rezultatul, prin trei aruncări consecutive de trei puncte reuşite de Stephen Curry şi Klay Thompson, rămânând astfel în cursa pentru cel de-al treilea său titlu consecutiv în NBA.

Succesul 'războinicilor' a fost umbrit, însă, de reaccidentarea starului Kevin Durant, care revenise pe parchet după o absenţă de o lună. Acesta a suferit o leziune la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, fiind înlocuit în cel de-al doilea 'sfert' al partidei de la Toronto.

'Este o victorie incredibilă, dar, în acelaşi timp, o pierdere oribilă', a declarat antrenorul lui Golden State, Steve Kerr, referindu-se la accidentarea lui Durant. Cel de-al şaselea meci al finalei NBA este programat joi seara, la Oakland.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel