Barna, emoționat când a citit ministerele USR PLUS. Orban i-a șoptit denumirea unui minister
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Explicațiile vicepremierului Dan Barna după episodul cu ochelarii: O întâmplare absolut banală
Explicațiile vicepremierului Dan Barna după episodul cu ochelarii: O întâmplare absolut banală
Dan Barna a fost destul de emoționat atunci când a enumerat ce ministere îi revin USR PLUS.  A avut mai multe ezitări și a uitat să menționeze unul dintre ministere.  

Dan Barna și-a început discursul spunând cât de importantă consideră că este această coaliție de guvernare. Ulterior a început să enumere ministerele asumate de USR PLUS, dar s-a blocat. După câteva secunde și-a reluat discursul, dar s-a blocat din nou atunci când a vrut să spună despre Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, deși avea caietul în față nu și-a putut aminti denumirea completă. A fost ajutat de Ludovic Orban, care a intervenit și i-a suflat la ureche cuvântul "digitalizării". În plus, chiar dacă USR PLUS a obținut 6 ministere, Dan Barna a enumerat doar 5. A uitat de Ministerul Fondurilor Europene. Dacian Cioloș a intervenit ulterior și a spus și despre cel de-al șaselea minister.

"Am găsit cea mai bună soluție pentru a avea o majoritate parlamentară și un Guvern care să aibă și competența și echilibrul și forța de reprezentare a celor trei forțe... Portofoliile asumate de USR PLUS sunt Ministerul Justiției, Ministerul Transporturilor, Ministerul Sănătății, Ministerul Cercetării Inovării și... Digitalizării. De asemenea, ministerul Economiei cu partea de antreprenoriat IMM-uri. Acestea sunt cele șase portofolii.", a declarat Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel