Barcelona spulberă AC Milan cu 4-0 și merge în sferturile CL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Messi
Messi

Barcelona a învins marți seara pe AC Milan cu scorul de 4-0, în manșa retur a optimilor Ligii Campionilor. După înfrângerea cu 2-0 din tur, catalanii au făcut un meci excelent pe Camp Nou și au spulberat "Diavolul Milanez", pășind în sferturile celei mai importante competiții europene.

Barcelona a început tare partida, și în minutul 5 scorul era deja 1-0, după reușita superbă a lui Leo Messi. Milan a avut șansa revenirii în minutul 38, când Niang, scăpat singur cu Valdes, a lovit bara. În loc de 1-1, Messi a făcut 2-0, la numai câteva secunde după ocazia italienilor.

Repriza a doua a început la fel ca prima, cu Barcelona atacând în valuri. În minutul 55, David Villa face 3-0 cu un șut frumos la colțul lung, scor la care catalanii mergeau în sferturi. Pe final Milan se aruncă în atac, fără succes însă. Mai mult, în prelungiri, după un contraatac școală, fundașul stânga, Jordi Alba, face 4-0 și îi trimite acasă pe italieni.

Echipe de start:

Barcelona: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Busquets, Xavi, Iniesta - Pedro, Villa, Messi

Rezerve: Pinto, Puyol, Adriano, Fabregas, Song, Alexis Sanchez, Tello

AC Milan: C. Abbiati - Abate, C. Zapata, P. Mexès, K. Constant - Flamini, M. Ambrosini, Montolivo - K. Boateng, M. Niang, El Shaarawy

Rezerve: Amelia, De Sciglio, Bonera, Muntari, Nocerino, Robinho, Bojan

Vezi aici rezumatul meciului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel