Barcelona şi Real obţin victorii. Ronaldo nu sărbătoreşte golurile!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ronaldo
Ronaldo

Real a bifat prima victorie din acest sezon de Primera, contra celor de la Granada. Ronaldo a ajuns la 151 de goluri pentru madrileni, dar a ales să nu sărbătorească cele două reuşite de ieri seară.

[caption id="attachment_227829" align="alignleft" width="400"] Sursa foto: inthestands.co.uk[/caption]

Autor: Diana Neacşu

Real Madrid a câştigat ieri, pe Santiago Bernabeu, contra celor de la Granada, cu 3-0. În minutul 26, Ronaldo a primit o pasă bună de la Callejon şi a deschis scorul. Acest gol a însemnat reuşita cu numărul 150 pentru portughez în tricoul Realului.

În minutul 53, Ronaldo a marcat din nou, reuşind prima dublă din acest sezon. În minutul 69, Gabriel Torje a intrat în teren pentru Granada.

Higuain a ridicat scorul la 3-0, la doar 12 minute după de l-a înlocuit pe Ronaldo. Este al treilea gol al argentinianul în tot atâtea etape.

Luka Modric a fost titular şi a avut o evoluţie foarte bună, fiind considerat de ziarul Marca cel mai bun jucător al partidei, alături de Ronaldo.

Cristiano Ronaldo nu a sărbătorit cele două reuşite. “ Sunt trist din cauza unei chestiuni profesionale şi cei de la club ştiu, de-asta nu sărbătoresc golurile. Lumea de aici ştie de ce. ” şi-a motivat portughezul gestul, potrivit ziarului Marca.

Ronaldo a adăugat că supărarea lui nu are de-a face cu trofeul primit de Iniesta din partea UEFA. “Chestia cu Iniesta nu are de-a face cu asta. Nu voi mai vorbi despre această temă, acum sunt ocupat cu Portugalia. Alte lucruri mai importante.”, a adăugat lusitanul.

Tot ieri, Barcelona a învins cu 1-0 Valencia pe Camp Nou. În minutul 23, Messi a pasat pentru Adriano, care a marcat în poarta liliecilor.

Catalanii râman la 5 puncte în faţa Realului, după doar trei etape de Primera Division.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel