Barcelona - Inter Milano 2-1: Catalanii au întors scorul după o primă repriză îngrijorătoare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Uruguayanul a fost eroul catalanilor din confruntarea cu milanezii.

Luis Suarez a marcat o dublă și a întors scorul în meciul cu Inter de pe Camp Nou. Italienii au reușit să înscrie în minutul 3 prin Lautaro Martinez. Mai mult de atât, au rămas periculoși pe parcursul primei reprize, când puteau marca încă un gol sau două.

Însă, Barcelona a răspuns în a doua repriză grație introducerii lui Arturo Vidal, viziunii lui Leo Messi și execuțiilor lui Luis Suarez, colectând cele 3 puncte.

După ce s-a accidentat doar acum o săptămână contra Villarealului, Messi a revenit pe teren și a fost inclus în echipa de start a lui Valverde, împreună cu Luis Suarez și Antoine Griezmann. În apărare, Semedo a jucat fundaș stânga, fiindcă Jordi Alba și Junior Firpo au suferit amândoi accidentări.

Conform Marca, după ce trecuseră abia două minute a apărut și primul gol. Lautaro a marcat după o greșeală la mijlocul Barcelonei. O minge deviată a fost trimisă imediat argentinianului, care a scăpat singur cu Ter Stegen și a înscris.

În prima repriză, Barcelona a încercat inutil să răspundă, fiindcă apărarea elevilor lui Conte a fost extrem de compactă.

Valverde avea nevoie de un mijloc puternic, așa că, după pauză, Arturo Vidal l-a înlocuit pe Busquets, care este de 11 ani la Barcelona.

Chilianul a avut efect instant, catalanii prinzând viață și deschizând scorul prin Suarez, care a prins un voleu perfect. Pe finalul reprizei secunde, uruguayanul a făcut o preluare inteligentă și a scăpat singur cu Handanovic, întorcând scorul și obținând victoria pentru catalani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel