Barcelona și Bayern Munchen s-au calificat în semifinale în Liga Campionilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FC Barcelona și Bayern Munchen sunt primele două echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor, după victoriile obținute în meciurile retur de marți seară.

Catalanii i-au bătut pe francezii de la Paris Saint-Germain și în returul de pe Camp Nou, cu scorul de 2-0, după ce se impuseseră și în prima manșă din capitala Hexagonului, cu 3-1.

După modelul lui Suarez din meciul tur, călăul parizienilor de acum a fost brazilianul Neymar, care a înscris o dublă, în minutele 14 și 34, servit de Iniesta și Dani Alves.

În celălalt sfert disputat marți seară, Bayern Munchen a revenit fabulos în fața celor de la Porto, care câștigaseră meciul tur din Portugalia cu scorul de 3-1. Nemții au avut o primă repriză fabuloasă la Munchen, pe care au câștigat-o cu 5-0, grație golurilor marcate de Alcantara (14), Boateng (22), Lewandowski (27, 40) și Muller (36).

Ibericii au redus din diferență în repriza a doua, prin Jackson Martinez (73), însă finalul le-a aparținut tot elevilor lui Guardiola. În minutul 88, Xabi Alonso a stabilit scorul final la 6-1, dintr-o lovitură liberă executată impecabil, iar Bayern Munchen merge în careul de ași al competiției cu scorul de 7-4 la general.

Vezi și: Barcelona și Porto au făcut spectacol sferturile Ligii Campionilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel