Barca: Veni, vidi, vici! Barcelona, victorie scurtă cu Dinamo pe National Arena
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Barcelona s-a menajat în amicalul cu Dinamo de pe Arena Naţională. Messi şi compania şi-au făcut obişnuitul joc de pase, iar în minutul patru a venit prima sclipire. Messi a pătruns în careu şi a înscris la colţul lung, printre picioarele unui adversar. Ceea ce se anunţa un galop de sănătate pentru catalani, a fost un simplu foc de paie. Barca s-a mulţumit să păstreze posesia, care uneori a ajuns şi la 90%, în timp ce Dinamo a încercat să închidă toate culoarele.

"Extratereştrii" nu s-au obosit decît o repriză în ultimul amical înainte de debutul în noul sezon din Primera Division. Chiar şi aşa, Dinamo a făcut faţă cu brio atacurilor catalane. Lionel Messi a deschis scorul încă din minutul 4, iar echipa sa a dominat autoritar partida. "Cîinii" au reuşit să respingă tot după reuşita argentinianului, avînd chiar şi şansa egalării în debutul primei reprize.

Ţucudean putea înscrie, dar Valdes n-a vrut să ofere cadouri. După ce vedetele Barcelonei au început să iasă de pe teren, Dinamo a devenit mult mai periculoasă, Axente (66) şi Grigore (70) trecînd şi ei pe lîngă egalare. Affelay a liniştit calculele unei remize în al doilea minut de prelungiri cu un lob spectaculos pentru 2-0.

Una peste alta Barca nici nu a încântat, dar nici nu a dezamăgit. Messi şi compania şi-au onorat blazonul şi au făcut spectacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel