Data actualizării:
Data publicării:

Bărbatul mușcat de tigru spune că piciorul i-a fost sfâșiat de o pisică, una „mare“ / Medicii l-au legat de patul de spital

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Bărbatul căruia un tigru de la grădina zoologică i-a sfâșiat piciorul spune că, de fapt, a fost atacat de o pisică mai mare.

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost atacat de un tigru la Grădina Zoologică din Bârlad. Conform echipelor medicale, victima s-a ales cu o plagâ deschisă la nivelul gleznei. 

Acesta s-a aflat în vizită la grădina zoologică însoţit de un alt adult şi un minor şi ar fi încercat să provoace animalul, conform IPJ Vaslui. Acesta a fost prins de o femelă de tigru care i-a sfâșiat piciorul.

Bărbatul spune că, de fapt, a fost mușcat de o pisică mai mare

 

Bărbatul a fost internat la Spitalul Municipal Elena Beldiman din Bârlad în urma mușcăturii tigrului. Se pare că el se afla și sub influența băuturilor alcoolice. Partea amuzantă este că, în ziua urătoare, atunci când s-a trezit din starea de beție, acesta i-a întrebat pe medici ce s-a întâmplat. Nici măcar nu-și mai amintea că a fost protagonistul unei situații în care își putea pierde viața.

Ulterior, bărbatul a început să-și amintească frânturi din ceea ce s-a întâmplat, însă a negat cu vehemență că ar fi fost atacat de un tigru. El le-a spus cadrelor medicale că, de fapt, a fost vorba de o pisică, una mai mare, ce-i drept.

„Nu este adevărat. Mie nu mi-a sfâșiat piciorul un tigru, cum spune-ți dumneavoastră. Acolo era o pisică, cei drept era mai mare. Nu avea cum să fie tigru!“, a spus bărbatul, conform Vremea Noua.

Se pare că medicii bârlădeni au fost nevoiți să-l lege de pat pentru a nu-și face rău  - mai ales că starea sa era una confuză - pentru că operația nu se prinsese bine și ar fi fost păcat de munca pe care aceștia au depus-o pentru a-i reconstrui laba piciorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel