Data publicării:

Bărbatul fugar, arestat după ce partenera și copilul ei au fost găsiți fără suflare, în Marea Britanie

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie creată de kat wilcox de la Pexels
Fotografie creată de kat wilcox de la Pexels
Un bărbat de 29 de ani a fost capturat de oamenii legii după ce o mamă și copilul său au fost înjunghiați.

Conform Daily Mail, Daniel Boulton a fost arestat în Louth, Marea Britanie, la 16 ore după ce poliția a lansat o vânătoare extensivă. Oamenii legii îi avertizaseră pe localnici să raporteze orice zărire a sa, însă să nu se apropie prea mult de el fiindcă ar fi „periculos”.

Acesta a fost găsit desculț când a fost capturat de polițiști, se arată în imaginile de la fața locului. Boulton ar fi atacat și un polițist în afara orelor de program astăzi. Omul legii nu a fost rănit grav.

Ce s-a întâmplat?

Ieri seara, la 20:30, o femeie de 26 de ani, despre care se crede că era partenera arestatului, și copilul ei de nouă ani au fost găsiți fără suflare. Victimele au avut mai multe plăgi de înjunghiere, iar arma crimei a fost găsită la locul faptei.

Vecinii Shane Marshall și Niamh Ismay au spus că au auzit un copil cum plângea foarte zgomotos în jurul orei 20:00, luni. „Poliția a bătut la ușă și ne-a zis să rămânem în casă. Pregăteam cina la acel moment”, a transmis unul dintre ei.

Situație tragică în orășelul cu 17.000 locuitori

 

„Vorbim de circumstanțe pe cât de tragice, pe atât de îngrijorătoare și extraordinare. O femeie și un copil și-au pierdut viața în cel mai devastator mod, iar apropiații vor realiza asta astăzi. Am văzut cum comunitățile din Louth și orașele învecinate cum s-au temut de posibilele pericole. Vreau să vă spun că vă mulțumesc pentru că ne-ați ascultat sfaturile pentru siguranța voastră”, a transmis șeful serviciului omoruri din Linconshire, Andy Cox.

„Vreau să le mulțumesc și polițiștilor noștri, dar și colegilor de la servicii de urgență. Oamenii de pe ambulanță au văzut o scenă inimaginabil de dură cu profesionalism pentru a se asigura că fac ce trebuie victimelor, nu este o situație pentru care te poți pregăti vreodată îndeajuns”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel