Bărbatul din București care i-a impresionat pe membrii trupei Coldplay - Foto în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află în articol cine este bărbatul din București care i-a impresionat pe membrii trupei Coldplay.

Un bărbat din București i-a impresionat pe membrii trupei Coldplay. Este vorba despre un artist stradal, filmat de către aceștia în timp ce cântă în Centrul Vechi al Capitalei. Coldplay a ajuns în România, marți după-amiază, după ce a susținut un concert în Atena.

VEZI ȘI: Record. Concertele Coldplay au înregistrat cea mai rapidă vânzare de bilete din România

Se pare că membrii trupei nu au zăbovit prea mult la hotel și au ieșit să viziteze capitala României. Cel puțin asta reiese din postările făcute de aceștia pe rețelele sociale. Coldplay a postat atât pe Facebook, cât și pe Instagram, o scurtă filmare în care apare un bărbat care cântă pe stradă, în Centrul Vechi, celebra melodie italiană „Caruso”,  menționând printr-o etichetă că se află la București, probabil pentru a le da de știre fanilor că sunt gata pentru cele două concerte pe care le vor susține pe Arena Națională din București, pe 12 și 13 iunie. Clipul postat de Coldplay a fost marcat cu o inimioară, semn că artistul i-a impresionat pe membrii trupei.

Organizatorii au precizat deja că sunt așteptați aproximativ cincizeci de mii de fani la fiecare concert. Precizăm că aceasta este prima oară când trupa britanică de rock Coldplay este în țara noastră.

VEZI ȘI: TPBI înființează două linii speciale de transport pentru participanții la concertul Coldplay

Foto: Captură video Facebook Coldplay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel