Bărbatul care trăiește de 20 de ani într-un avion vechi în mijlocul pădurii
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video CNN
captură video CNN
Un bărbat a ales să transforme un avion vechi într-o casă primitoare.

Bruce Campbell, un pensionar din Statele Unite, a devenit renumit în întreaga lume datorită locuinței sale neobișnuite în mijlocul pădurii. Cu o poveste de viață impresionantă și o determinare de neclintit, el a trăit timp de 20 de ani într-un avion real și se consideră unul dintre cei mai fericiți oameni de pe planetă.

Fost inginer, b[rbatul obișnuia să aibă o casă obișnuită și un loc de muncă normal. Cu toate acestea, întotdeauna a visat să construiască ceva cu totul aparte, unic și util pentru sine. După ce s-a pensionat, Bruce a achiziționat o parcelă de pământ în mijlocul unei păduri pustii și a ales să-și facă rost aici.

                                                   

Inițial, Bruce Campbell intenționa să aducă o rulotă acolo și să locuiască în ea. Dar a venit cu o idee mai neobișnuită. În anul 1999, cu suma de 100 de mii de dolari, a achiziționat un vechi avion Boeing-727 care nu mai era în stare să zboare, dar care se potrivea perfect planului său.

Aducerea avionului în locul dorit a necesitat timp și bani, nu puțini, și asta pentru că vânzarea s-a realizat în Japonia. Cu toate acestea, după multe eforturi, Boeing-ul a ajuns în cele din urmă pe proprietatea lui Bruce. A început imediat amenajarea casei, transformând complet avionul într-o locuință unică. De asemenea, a construit un duș modern în interior, scrie CNN Travel.

                                                       

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel