Bărbatul care a câştigat la loto 6/49, în 22 decembrie, şi-a luat premiul
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
loto1
loto1

Bărbatul care a câştigat peste 3 milioane de lei la tragerea Loto 6/49 de dinainte de Crăciun s-a prezentat, luni, la sediul Loteriei Române, pentru a-şi ridica premiul - aproximativ 2,26 milioane lei, după impozitare -, din care, spune el, va ajuta nişte copii bolnavi şi va investi într-o afacere, notează Biletul norocos a fost jucat la agenţia 06-052 din Bistriţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi a fost completat cu o varianta simplă, preţul acestuia fiind de 4,9 lei, a precizat Loteria Română.

"Marele câştigator este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viaţă. E un jucător cu tradiţie, însă niciodată nu a crezut că va câştiga marele premiu. A aflat că a câştigat cu totul întâmplător, şi-a amintit de bilet şi a vrut să verifice într-o doară dacă a câştigat ceva sau nu. Au fost nenumărate cazuri în care nici nu a mai verificat biletele jucate", mai informează sursa citată.

Câştigătorul, care joacă întotdeauna numere ce au o semnificaţie persoanală, a ales să-şi păstreze anonimatul.

La tragerea 6/49 de duminică, 5 ianuarie, nu s-a înregistrat niciun câştigător la categoria I, reportul fiind acum de 728.191,64 de lei.

A fost câştigat, în schimb, premiul categoriei I la Loto 5/40, în valoare de peste 720.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel