Bărbatul care a murit în accidentul de pe A1, salvamontist în Argeş
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Salvamont Argeş
Facebook Salvamont Argeş
Bărbatul care a murit în accidentul de pe Autostrada A1 miercuri dimineaţă, unde un camion a intrat în trei maşini care staţionau pe banda de urgenţă, era salvamontist. 

Salvamontiștii din Argeș au postat un mesaj după ce colegul lor a murit, miercuri, în accidentul de pe Autostrada A1.

„Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru Mircea Geantă care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție. Drum lin, Mircea”, anunță Salvamont Argeș.

Ce s-a întâmplat pe A1

O persoană a murit, iar alta e grav rănită, după ce un camion a intrat în trei vehicule oprite pe banda de urgență, miercuri dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, scrie Mediafax.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu, un autocamion a colizionat trei autovehicule ce se aflau staționate pe banda de urgență. În urma impactului, o persoană a decedat, iar o alta a suferit răni grave, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi", transmite Poliţia Română. .

Potrivit ISU Giurgiu, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma accidentului. Evenimentul s-a produs la kilometrul 40, pe sensul de mers către Pitești, în apropierea localității Căscioarele.

Au fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Șoferul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, însă a murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel