Bărbatul care a încercat, luni, să se spânzure în arestul Poliției Timiș a murit la spital
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crima
crima

Bărbatul suspectat că a violat şi ucis o fetiţă în vârstă de 10 ani, în luna iunie, la Jimbolia, a murit, în noaptea de luni spre marţi, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce luni dimineaţă a încercat să se sinucidă în arestul Poliţiei Timiş.

Bărbatul s-a spânzurat luni în celula sa, dar a fost resuscitat de un echipaj SMURD. El a ajuns la spital în stare gravă, fiind în comă de gradul IV.

Conducerea Poliţie Timiş a început o anchetă internă pentru a stabili cum a fost posibil ca bărbatul să se spânzure în arest.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost arestat preventiv în 20 iunie, fiind acuzat că a violat şi ucis o fetiţă de 10 ani. Fetiţa, din localitatea timişeană Comloşu Mare, era în vacanţă la locuinţa bunicilor ei din Jimbolia, iar suspectul este un cunoscut al bunicilor. Suspectul a recunoscut în faţa anchetatorilor că a agresat-o sexual pe fetiţă şi a afirmat că, atunci când a văzut că fetiţa avea hemoragie, s-a speriat şi a strâns-o de gât până a omorât-o. Apoi, a luat cadavrul şi l-a dus într-un canal din apropierea localităţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel