Bărbaţi din Olt, bănuiţi că ar fi tâlhărit o tânără care s-a urcat noaptea în maşina lor, ARESTAȚI preventiv
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 22 de ani şi unul în vârstă de 26 de ani, ambii din comuna Găneasa, au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie, ei fiind bănuiţi că în noaptea de sâmbătă spre duminică au agresat o tânără care s-a urcat noaptea în maşina lor şi apoi i-au luat acesteia geanta în care avea bani, bijuterii şi documente. 

Maşina în care se aflau tinerii bănuiţi de tâlhărie era una de culoare neagră, fără numere de înmatriculare. 'În seara zilei de 28 septembrie a.c., în jurul orelor 23:13, o tânără de 24 de ani, din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea, a sesizat faptul că în timp ce se afla pe strada Piteşti din municipiul Slatina s-a urcat într-un autoturism de culoare neagră, fără numere de înmatriculare, în care se aflau trei bărbaţi.

Aceasta, împreună cu doi dintre bărbaţi, s-au deplasat pe o stradă lăturalnică din localitate, unde susţine că ar fi fost lovită cu pumnii, deposedată de o geantă în care avea suma de 400 lei, trei inele din aur şi actele de identitate, după care aceştia au plecat cu autoturismul într-o direcţie necunoscută', se precizează într-un comunicat a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Tâlhăria ar fi fost comisă de doi bărbaţi din comuna Găneasa, care au fost reţinuţi duminică. Bărbaţii bănuiţi de tâlhărie au fost prezentaţi luni instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, în acest dosar anchetatorii au beneficiat de sprijinul Poliţiei Locale Slatina, care a pus la dispoziţie filmările înregistrate de camerele de supraveghere din municipiul Slatina. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel