Bărbat ucis în Iași. Suspecții au ajuns la Socola după ce i-au aprins o lumânare și s-au lăudat cu fapta
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de fsHH de la Pixabay
Doi bărbați suspectați că au ucis un bărbat din Iași au ajuns la Socola după ce i-au aprins o lumânare și s-au lăudat cu fapta.   

Un bărbat din Cozia, județul Iași, a fost ucis zilele trecute. Doi indivizi cu care victima s-a certat de mai multe ori de-a lungul timpului s-au dus la locul faptei după câteva ore și au aprins o lumânare la capul decedatului.

Ulterior, ei au mers în sat pentru a se lăuda că l-ar fi ucis pe bărbat.

Localnicii spun că victima le-a creat celor doi suspecți mai multe probleme de-a lungul timpului, de la furtul din gospodării și până la diverse agresiuni fizice. În trecut, în scandalurile celor trei a intervenit și Poliția. Ei au ajuns și la spital, pentru îngrijiri medicale. 

De data aceasta însă, scandalul s-a terminat cu un traumatism cranio cerebral și mai multe fracturi de calotă și bază craniană, potrivit Adevărul.

Cei doi suspecți au fost duși la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, pentru o expertiză. Medicii psihiatrie vor stabili dacă ei au avut discernământ sau nu în momentul comiterii faptei. 

Victima locuia singură și a fost înmormântată vineri dimineaţă, în localitatea Cozia.

Incidente similare

Ieșean acuzat că și-a ucis concubina şi a stat cu cadavrul în casă șase zile

La începutul lunii martie, un bărbat de 70 de ani a fost acuzat că și-a ucis concubina și că a stat cu cadavrul ei în locuință, timp de șase zile. 

Individul i-a povestit unei rude ce s-a întâmplat și a sunat la 112. La locuința de pe strada Islaz s-au deplasat criminaliștii și mai multe echipaje medicale, dar inițial, el nu a fost găsit. După câteva ore, bărbatul a fost găsit și dus la audieri. 

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale. 

Mai multe despre acest subiect: Crimă Iași. Bărbat acuzat că și-a ucis concubina cu cadavrul în casă șase zile

Femeie ucisă de fiul externat de la Psihiatrie

Pe 1 aprilie, o femeie a fost înjunghiată mortal de fiul ei, un bărbat de 39 de ani externat de la Psihiatrie. Printr-un apel la o televiziune din Iași, individul și-a anunțat fapta. Apelul la numărul unic de urgenţă 112 a fost făcut de producătoarea TV.

Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care femeia a împlinit 72 de ani.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgență!”, declara atunci prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Crima a avut loc pe strada Cazangiilor, cartier Frumoasă, municipiul Iaşi. Bărbatul este cunoscut cu probleme psihice, fiind internat timp de 6 ani la Grajduri.

Mai multe despre acest subiect: UPDATE. Femeie ucisă de propriul fiu, externat de la Psihiatrie. Autorul a sunat la o televiziune și și-a anunțat fapta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel