Bărbat român, arestat pentru furt în Austria. Ce purta când a fost prins
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Idee neinspirată a unui român din Austria, hotârăt să fure parfumuri dintr-un centru comercial din Seiersberg, districtul Graz-Umgebung, scrie observator.tv.   

Bărbatul de 37 de ani, cetățean român, s-a gândit la o idee originală pentru a scăpa de ochii vigilenți ai angajaților. A cumpărat un costum de baie roz-turcoaz, pentru femei, pe care l-a purtat pe sub hainele normale, în speranța că astfel va putea ascunde cu ușurință parfumurile. 

Odată planul pus la punct, românul a intrat în Shopping City Seiersberg, a băgat marfă în valoare de 800 de euro sub costumul pentru doamne, după care a încercat să se strecoare neobservat din magazin. 

Ghinionul a făcut ca unul dintre angajați să-l urmărească cu atenție chiar în timpul furtului. Imediat după ce a părăsit unitatea comercială, bărbatul a sunat alarma. La scurt timp, mai mulți angajați din centrul comercial l-au identificat pe român, care stătea liniștit într-un restaurant din apropiere, așteptând o cafea. 

Încolțit de polițiști și percheziționat, românul nu a avut încotro și a recunoscut fapta la interogatoriu, informează krone.at. Bărbatul a fost eliberat între timp, iar acum așteaptă procesul pentru furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel