Bărbat reținut de polițiști după ce ar fi răpit și sechestrat o tânără de 18 ani, în Craiova
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Fotografie creată de Ron Lach, de la Pexels
Fotografie creată de Ron Lach, de la Pexels
Un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că ar fi răpit și sechestrat o tânără de 18 ani.

S-a dispus reținerea unui craiovean de 31 de ani care, în noaptea de marți spre miercuri, ar fi introdus cu forța în autoturism o tânără de 18 ani, iar ulterior ar fi sechestrat-o într-un imobil, timp de aproximativ o oră, fără să o agreseze.

Bărbatul ar fi încercat să o convingă pe tânără să lucreze, ca prostituată, pentru el, scrie gds.ro.

Infracțiunea a fost sesizată de o prietenă de-ale victimei, prin apel la numărul unic de urgență 112.

„În noaptea de 15/16 februarie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, de către o tânără de 26 de ani, din Melineşti, cu privire la faptul că, prietena sa, o tânără de 18 de ani, din comuna Calopăr, este ținută contrar voinței sale într-un imobil, din Craiova, însă nu cunoaşte adresa exactă.

La nivelul Secţiei 3 Poliţie Craiova, s-a constituit un colectiv de lucru în vederea identificării locaţiei în care s-ar afla tânăra în cauză şi stabilirea situaţiei de fapt. La scurt timp după sesizare, la sediul poliţiei s-a prezentat tânăra de 18 ani, care a declarat că, în timp ce se afla pe strada Mitropolit Firmilian, din Craiova, ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism de către un bărbat, iar ulterior a fost condusă într-un imobil din Craiova, unde ar fi fost ţinută aproximativ o oră, împotriva voinţei sale, fără a fi agresată”, au explicat oamenii legii, conform sursei citate.

Bărbatul a fost identificat de polițiști în urma cercetărilor și reținut pentru 24 de ore, urmând să fie dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

VEZI ȘI: Un bucureștean și-a răpit fosta iubită și fiica, după o urmărire în trafic și un accident

Sunt cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, după un accident auto urmat de o răpire, în București. 

Un bărbat de 43 de ani din Capitală a fost reținut și ulterior prezentat magistraților, care au dispus arestarea sa preventivă. El ar fi provocat un accident auto și le-ar fi răpit din mașina tamponată pe fosta sa concubină și fiica lor, arată DGPMB într-un comunicat de presă. 

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel