Data actualizării:
Data publicării:

Bărbat prins întâmplător în tramvai, după ce furase 21 de salamuri. Explicații cu iz de comedie: "Mătușa divorțată", vinovata

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un bărbat din Arad care ar fi furat 21 de bucăţi de salam dintr-un magazin a fost prins întâmplător de jandarmi, cu produsele asupra sa, într-un tramvai, unde a atras atenţia pentru că nu purta mască de protecţie.

Arădeanul are 32 de ani şi a fost surprins de camerele de supraveghere video ale unui supermarket, însă angajaţii nu ştiau că furase până când nu le-au spus jandarmii, scrie Agerpres.

"Aflat într-un tramvai, le-a atras atenţia jandarmilor deoarece nu purta mască de protecţie şi consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfăşurau în acele momente o acţiune preventivă de responsabilizare a populaţiei cu privire la respectarea măsurilor de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au descoperit în bagajul bărbatului 21 rude de salam, de diferite mărci", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Bărbatul, amendat cu 700 de lei

Întrebat despre provenienţa produselor, bărbatul a spus că le are "de la o mătuşă", dar despre care nu ştia să spună unde locuieşte pentru că "s-a despărţit de soţ".

"Jandarmii au făcut verificări la mai multe societăţi comerciale şi în scurt timp au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective", a mai precizat Monoranu. Confruntat cu imaginile în care apare cum ia din vitrinele frigorifice bucăţile de salam şi le bagă într-o plasă, bărbatul şi-a recunoscut fapta.

Pe numele său au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În plus, arădeanul a fost amendat cu 700 de lei pentru consum de alcool în locuri publice şi pentru nerespectarea măsurilor de prevenţie sanitară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel