Bărbat, lovit de trăsnet, a scăpat ca prin minune: "Putea să iasă urât"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un bărbat din Satu Mare a scăpat cu viaţă după ce a fost lovit de un trăsnet, el refuzând internarea în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU), a declarat managerul instituţiei, Adrian Marc.

Potrivit acestuia, bărbatului de 36 de ani din satul Pişcari i s-au făcut analizele, dar, pentru că s-a simţit bine, el a refuzat să se interneze internat în unitate, deşi medicii au recomandat să rămână sub supraveghere.

"A ajuns la UPU în urma unui contact cu o descărcare electrică în furtuna care a fost. I s-a făcut computer tomograf, investigaţii de laborator, respectiv EKG şi eco-doppler cardiac. În Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) şi medicul de gardă a recomandat să fie supravegheat, să fie internat la Cardiologie, pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar omul nu s-a resimţit, a zis că nu este nevoie şi, pe proprie răspundere, şi-a semnat externarea. Nu l-au putut reţine cu forţa, a spus că el se simte bine şi pleacă. Investigaţiile n-au arătat semne de îngrijorare, probabil şi de aceea. Putea să iasă urât, astfel de contacte de regulă sunt unice în viaţă", a declarat Adrian Marc.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la UPU Satu Mare în noaptea de luni spre marţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel