Bărbat leşinat la întâlnire cu Barna. Tudor Ionescu, reacţie: Mă uit siderat. Atitudine făţarnică
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Consilierul general ALDE Tudor Ionescu a reacţionat după imaginile cu bărbatul leşinat la întâlnirea cu Dan Barna şi i-a acuzat pe cei de la USR de atitudine făţarnică. 

"Incredibil cum văd ei oamenii. Urmăresc siderat în reportajul #recorder atitudinea fățarnică a europarlamentarilor USRPLUS și a candidatului DanBarna La o ieșire de campanie, unui vârstnic, operat pe cord deschis, i se face rău.

Cât camerele filmează și se fac poze, toți se "preocupă" de starea seniorului...Dar după ce văd că-și revine, Dan Barna se gândește să-i dea un flyer cu el! Iar când pleacă, crezând că nu mai sunt filmați, ne arată toți 3 adevărata lor față și adevărata lor natură ❗️Iată dialogul :

Vlad Botos, europarlamentar USR (râzând) : "Auzi mă, asta nu mai aveam nevoie acum, să moară unu'...A vorbit Barna, a #murit unu' ‼️

Clotilde Armand, europarlamentar USR și candidat primăria #Sector1, (râzând): "Dan (Barna), ai un efect important asupra oamenilor."‼️

Unul se vrea președinte, unul este europarlamentar cu voturile voastre, alta este europarlamentar și vrea să fie primar la Sector 1!

Concluziile le trageți voi!", a scris Tudor Tim Ionescu pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel