Bărbat ÎNCĂTUȘAT în Piața Victoriei! ”Tu ce cauți mă aici, rezistentule?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Protestatarii din Piața Victoriei sunt somați să părăsească zona, în caz contrar urmând a fi amendați. Un bărbat a fost încătușat. 

Vezi LIVE AICI

UPDATE: ”Două persoane dintre participanți au refuzat să se legitimeze la solicitarea jandarmilor și, conform prevederilor legale, au fost conduși la secția de poliție pentru identificare și sancționare. Facem precizarea că, în această perioadă, din rațiuni de sănătate publică și conform legii, organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații sau orice alte întruniri sunt interzise”, anunță Jandarmeria București. 

Un bărbat a fost pus la pământ în mijlocul protestelor și a fost încătușat de jandarmi. Se pare că ar fi aruncat cu obiecte spre jandarmi și mașina acestora de intervenții, conform unor discuții de pe filmarea transmisă live. Protestatarii au făcut loc jandarmilor pentru intervenție și persoana respectivă a fost identificată rapid. 

2. -imagine fara descriere- (incatusare-piata-victoriei_55894300.png)

3. -imagine fara descriere- (barbat-incatusat_09875100.png)

Se pare că-n Piața Victoriei ar fi și unii așa-numiți agitatori. Pe filmare, s-a auzit o femeie care i se adresa unei persoane: ”Tu ce cauți aici, rezistentule?”. 

Conform informațiilor transmise LIVE, se pare că vorbim de trei persoane reținute de jandarmi. A existat un moment în care protestatarii stăteau pe carosabil, dar jandarmii i-au somat să nu blocheze traficul, conformându-se. 

Informațiile prezentate sunt conform filmărilor LIVE. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel