Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 01 aug 2020 / 12:06
Bărbat înarmat, împuşcat mortal după ce a luat ostatic un poliţist
Un individ înarmat cu o grenadă care a luat ostatic un poliţist a fost împuşcat mortal sâmbătă dimineaţă de agenţi ai forţelor speciale de poliţie, în centrul Ucrainei.

Roman Skrypnyk era dat în urmărire pentru că luase ostatic un poliţist săptămâna trecută. A fost localizat sâmbătă dimineaţă într-o clădire din oraşul Poltava, afirmă surse citate de agenţia de presă Reuters.

"Înarmat cu o grenadă, Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist. Infractorul a fost împuşcat mortal de agenţi de poliţie", a declarat Anton Geraşcenko, adjunct al ministrului ucrainean de Externe.

Poliţistul luat ostatic sâmbătă a avut doar câteva secunde la dispoziţie să se ferească de explozia grenadei şi a scăpat nevătămat. Potrivit autorităţilor ucrainene, Roman Skrypnyk a luat ostatic un alt poliţist pe 23 iulie, dar l-a abandonat înainte de a fugi într-o pădure. Într-un alt incident, produs la începutul lunii iulie, un alt individ a luat ostatice 13 persoane, dar le-a eliberat după negocieri cu poliţia, citează Mediafax.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro