Bărbat din Slatina, filmat alimentând cu benzină un recipient de 1.000 de litri - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bărbat din Slatina, filmat alimentând cu benzină un recipient de 1.000 de litri / Foto: Captură video Youtube Ionuț Jifcu
Bărbat din Slatina, filmat alimentând cu benzină un recipient de 1.000 de litri / Foto: Captură video Youtube Ionuț Jifcu
Un bărbat din Slatina a fost filmat în timp ce umplea cu benzină un recipient de 1.000 de litri.

În contextul isteriei românilor că prețul combustibilului ar putea crește, un bărbat a venit la o benzinărie din Slatina cu o autoutilitară în care se afla un container de aproximativ 1.000 de litri, pe care a început să-l încarce, spre nemulţumirea celor care aşteptau la coadă, scrie Ziarul de Iași.

În judeţul Olt, şoferii au luat cu asalt benzinăriile sperând să reuşească să-şi facă plinul autovehiculelor, de teamă că prețul combustibilul va exploda.

VEZI ȘI: Preţul petrolului, în scădere cu 17%. În România, benzina a ajuns la 11 lei litrul în unele benzinării

De ce stau românii la cozi la benzinărie. Psiholog: Sunt speriaţi. Aşa reacţionează românii, în majoritate

Psihologul Radu Leca a explicat pentru DC NEWS de ce sunt românii speriaţi şi de ce aleg să stea la cozi uriaşe pentru a alimenta la un preţ considerat încă acceptabil, după ce la unele staţii de alimentare din ţară preţul carburantului a depăşit 11 lei pe litru. 

"Din punct de vedere psiho-emoţional, oamenii reacţionează exact ca în urmă cu 20,30, 50 de ani, în conformitate cu amintirile pe care le are din poveştile de la bunici, părinţi, fraţi mai mari. Dacă analizăm impactul celui de-al Doilea Război Mondial asupra românilor, vom ajunge la concluzia că vrem să strângem, să avem resurse, acces la resurse, ca să nu avem sentimentul de pierdere sau eşec. În majoritate, românii aşa reacţionează. 

În urmă cu 2 zile, am mers într-un mare magazin alimentar pentru a cumpăra cele necesare. Câteva kg de orez, făină, ulei, conserve, lucruri de bun simţ. Rafturile erau goale. Şi mi-am dat seama că înaintea mea fuseseră alte sute de oameni care au golit acele rafturi. Am conştientizat că panica s-a instalat la nivelul Bucureştiului. Din păcate, autorităţile nu au un răspuns ferm. Când se instalează panica şi tu, ca stat, vezi asta, ar trebui să ieşi prin reprezentanţi care să se vadă că nu sunt panicaţi, şi să le spui oamenilor să stea liniştiţi. ", a declarat Radu Leca pentru DC NEWS. Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel