Bărbat din Galați, cercetat pentru distrugerea a cinci mașini, prin lovire intenționată și incendiere
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Un bărbat a distrus cinci mașini, trei prin lovire intenționată și două prin incendiere.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani este anchetat de poliţişti după ce a distrus cinci maşini, trei prin lovire intenţionată şi două prin incendiere, informează IPJ Galaţi, scrie Agerpres.

IPJ Galaţi a fost sesizat telefonic joi prin apel la S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Barcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu, ar fi lovit în mod intenţionat un alt autoturism.

”Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti s-a stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat pe strada Margaretelor, în zona unde se află o grădiniţă şi ar fi lovit de mai multe ori un alt autoturism staţionat, aparţinând soţiei acestuia, o femeie de 32 de ani.

În acel moment, în autoturismul lovit se afla o singură persoană pe locul din dreapta faţă, respectiv cumnata bărbatului, de 36 de ani, care a reuşit să iasă din maşină, fiind rănită uşor.

Aceasta a fost preluată şi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Ulterior, cel în cauză s-ar fi deplasat în aceeaşi localitate, respectiv la domiciliul unui alt bărbat, de 50 de ani, unde ar fi lovit, tot cu intenţie, două autovehicule parcate în faţa imobilului şi care aparţin acestuia din urmă.

După aceasta, s-ar fi deplasat în satul Podoleni, din comuna Barcea, la adresa de domiciliu a surorii sale, de 40 de ani, unde ar fi incendiat atât maşina pe care a condus-o, cât şi un autoturism ce aparţine femeii”, a precizat IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti în localitatea Podoleni şi condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea consumului de băuturi alcoolice şi de substanţe psihoactive.

Dosar penal pentru vătămare corporală și distrugere

În cauză va fi deschis dosar privind infracţiunile de vătămare corporală şi distrugere, iar, în funcţie de rezultatele cercetărilor, se va putea extinde urmărirea penală.

”Dispeceratul 112 a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la două autoturisme, în localitatea Podoleni, comuna Barcea. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Garda Iveşti şi echipajul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tecuci.

Pompierii au ajuns în scurt timp şi au lichidat incendiul în limitele găsite. A ars un autoturism VW Passat în proporţie de 100% iar al doilea autoturism, marca Mercedes C220, a ars în zona compartimentului motor. Cauza incendiului este acţiunea intenţionată a unei persoane, care ar fi rudă cu persoana păgubită”, potrivit ISU Galaţi.

Alte două mașini, distruse în municipiul Galați

În noaptea de miercuri spre joi, două autoturisme au fost distruse prin incendiere, într-o parcare dintr-un cartier din municipiul Galați.

Potrivit presei locale, există suspiciuni că focul ar fi fost pus intenționat la una dintre mașini și apoi s-a extins și la cealaltă.

Poliția face cercetări în cauză pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incendiul.

Citește și: Accident în Pasajul Unirii din București: Patru persoane rănite în carambol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel