Bărbat din Botoșani, amendat de 34 de ori în acest an. Ce a făcut
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Bărbat din Botoșani, amendat de 34 de ori în acest an. Ce a făcut / Foto: Pixabay
Bărbat din Botoșani, amendat de 34 de ori în acest an. Ce a făcut / Foto: Pixabay
Un botoșănean a fost amendat de 34 de ori în acest an.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din Botoșani a fost amendat, în acest an, de 34 de ori, transmite Mediafax. Ultimele 3 amenzi le-a luat în ultima săptămână.

În ultima săptămână, botoșăneanul a fost amendat de 3 ori de jandarmi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Valoarea cumulată a amenzilor a ajuns la 600 de lei.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani este o cunoștință mai veche a jandarmilor. De la începutul acestui an a fost sancționat contravențional de nu mai puțin de 31 de ori, fără cele 3 amenzi din ultima săptămână. Ultimele două sancțiuni pe care le-a primit au vizat consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, mai exact în Piața Revoluției din municipiul Botoșani. Amenda pentru această faptă este cuprinsă între 100 și 500 de lei.

Amenzi pentru muzica tare, strigăte şi înjurături în miez de noapte 

Cinci gălăţeni au fost sancţionaţi de către jandarmi pentru că la miezul nopţii tulburau ordinea şi liniştea publică şi deranjau locatarii blocurilor din apropiere.

Jandarmii gălăţeni au fost solicitaţi în urmă cu câteva zile să intervină în trei situaţii în care cetăţenii reclamau că nu se pot odihni din cauza muzicii, a zgomotelor şi ţipetelor produse de către diverse persoane. Locatarii din zonă au spus jandarmilor că au rugat persoanele în cauză să se liniştească, dar nu au făcut decât să le întărâte, a anunțat Jandarmeria Galați. 

În primul caz vorbim despre trei bărbaţi, cu vârstele de 22 ani, 31 ani şi 43 ani, care se aflau la un magazin din apropierea unor blocuri, unde consumau alcool, ţipau şi strigau în miezul nopţii. Patrula de jandarmerie i-a găsit pe cei trei lângă magazinul de cartier în timp ce consumau alcool şi strigau unii la alţii. În momentul în care au văzut oamenii legii, doi dintre bărbaţi au recunoscut că au greşit şi au ales să plece către domiciliu, în schimb al treilea bărbat a refuzat să se supună indicaţiilor forţelor de ordine şi a continuat să se manifeste zgomotos faţă de aceştia. Pentru fapta sa a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, după care s-a îndreptat către casă.

În al doilea caz ne referim la un bărbat care se manifesta zgomotos şi înjura în timp ce mergea pe stradă. Locatarii unui bloc din Micro 19 i-au atras atenţia bărbatului, însă acesta a devenit mai expresiv în limbaj, motiv pentru care oamenii au sunat la 112. Ultima situaţie s-a înregistrat în jurul orei 01:30 când locatarii unui bloc din Micro 19, exasperaţi de muzica tare ce se auzea în curtea unui imobil situat în apropierea blocurilor, au sunat la 112 să reclame acest fapt. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel