Bărbat convins de primul-ministru al Azerbaidjanului să nu se sinucidă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Telefon furat
Telefon furat
Premierul Azerbaidjanului, Novruz Mammadov, a salvat viaţa unui bărbat, discutând cu el şi împiedicându-l să se sinucidă.

Prim-ministrul Azerbaidjanului, Novruz Mammadov, a salvat viaţa unui bărbat, discutând cu el şi împiedicându-l să se sinucidă aruncându-se de pe un pod în capitala ţării Baku, a relatat agenţia Azerbaijan Press Agency (APA), preluată luni de agenţia rusă de presă TASS. Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului azer, Akif Ali, traficul pe pod a fost blocat în timp ce un bărbat încerca să se sinucidă. Angajaţi ai salvării şi alţi membri ai personalului au sosit la faţa locului, în timp ce traficul a fost redirecţionat către alt drum. 

"Incidentul a fost anunţat prim-ministrului Novruz Mammadov, care era în drum spre birou în acel moment. El i-a cerut şoferului să-l ducă la pod", a declarat purtătorul de cuvânt. Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost identificat ca Yashar Akhmedov, în vârstă de 49 de ani, care dorea să-şi ia propria viaţă în urma unei dispute familiale. 

Premierul a discutat cu Akhmedov la telefon

Premierul a putut să discute cu Akhmedov la telefon pentru a afla care este problema. "Yashar Akhmedov i-a spus lui Novruz Mammadov că are doi copii a căror mamă a plecat cu ei undeva şi că nu îi mai găseşte, ceea ce l-a determinat să se gândească la sinucidere. Primul-ministru a vorbit cu el împiedicându-l astfel să se sinucidă şi convingându-l că agenţiile relevante vor analiza situaţia şi el va primi asistenţa necesară", a adăugat purtătorul de cuvânt al guvernului. 

Mammadov l-a primit mai târziu pe Akhmedov în biroul său. În urma întâlnirii, premierul a dat instrucţiuni Comitetului de Stat pentru Familie, Femei şi Copii din Azerbaidjan să examineze problema lui Akhmedov. Bărbatul a primit de asemenea sfaturi în legătură cu agenţiile la care ar trebui să apeleze. Prim-ministrul a mai declarat că va continua să monitorizeze personal problema.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel