Bărbat condamnat la 10 ani de închisoare pentru că şi-a ucis iubita. Prima instanţă l-a achitat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Pensionar condamnat după ce și-a ucis iubita / Imagine de succo de la Pixabay
Pensionar condamnat după ce și-a ucis iubita / Imagine de succo de la Pixabay
Un bărbat de 62 de ani din orașul Țicleni a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis iubita. Pensionarul fusese achitat de prima instanță.

Ioan V., un bărbat de 62 de ani din oraşul Ţicleni, a fost condamnat la 10 ani de închisoare de către Curtea de Apel Craiova pentru uciderea concubinei. Prima instanță, Tribunalul Gorj, l-a achitat pe bărbat la finalul anului trecut. 

Recent, Curtea de Apel Craiova a desființat sentința penală a Tribunalului Gorj și l-a condamnat pe Ioan V. la 10 ani de închisoare. 

„Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. Desfiinţează sentinţa penală atacată şi rejudecând: În baza art.188 alin.1 C.p condamnă inculpatul V. I. la pedeapsa de 10 ani închisoare în condiţiile art.60 C.p. În baza art.67 alin.1 C.p interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit a şi b Cp respectiv dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 3 ani.”, se arată în decizia Curții de Apel Craiova, potrivit Adevărul.

Înainte de a fi achitat de Tribunalul Gorj, Ioan V. a petrecut șapte luni în arest preventiv. 

Fapta a avut loc în 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel