Bărbat bătut şi tâlhărit în scara blocului, la Galaţi. Autorul, căutat de politie
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
politia
politia
Poliţiştii gălăţeni caută, de luni, un bărbat de 36 ani, din Galaţi, care a fost surprins de camerele de luat vederi dintr-un bloc de locuinţe în timp ce lovea cu violenţă un bărbat, după care i-a furat acestuia banii şi un telefon mobil. 

Agresiunea a fost surprinsă de camerele de luat vederi dintr-un bloc din Galaţi, iar înregistrarea video a fost postată pe o reţea de socializare de către Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor. Cu ajutorul acestei filmări, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi a identificat autorul agresiunii în persoana unui bărbat de 36 de ani, recidivist, acesta fiind în prezent căutat de poliţişti. 

Potrivit IPJ Galaţi, agresorul a atacat un bărbat în vârstă de 75 ani chiar în holul blocului în care victima locuia, agresiunea petrecându-se într-un imobil aflat în centrul oraşului Galaţi, luni, în jurul orei 11,00. După ce agresorul a lovit victima până când aceasta a rămas la pământ, a furat suma de 500 de euro şi un telefon mobil. Victima a fost transportată, cu leziuni maxilo-faciale, la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde se află şi în prezent, internată. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

Vezi şi: Maluma, la spital. Ce a păţit cântăreţul

24 ianuarie, o nouă zi liberă. Când nu se muncește în 2019

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel