Bărbat, arestat preventiv după ce și-a șantajat fosta concubină
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce și-a șantajat fosta concubina.

Bărbatul de 53 de ani din Găești și-a șantajat fosta concubină pentru a relua relația. Măsura de arest preventiv pentru 30 de zile a fost dispusă de Judecătoria Târgoviște, iar găeșteanul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, scrie dbonline.ro.

“Pe parcursul acestei zile, 27 iulie, față de bărbatul de 53 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj, faptă prevăzută de art. 207 din Codul Penal, Judecătoria Târgoviște a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița”, reiese dintr-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Luni, 26 iulie, bărbatul a fost reținut de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj. Polițiștii au stabilit că, în perioada aprilie 2020 – iulie 2021, ar fi constrâns fizic și moral o femeie de 41 de ani, fosta concubină, pentru a o determina să reia relația pe care a avut-o în urmă cu ceva timp.

În urmp cu doar câteva zile, un alt caz șoca opinia publică.

Un botoșănean care și-ar fi ucis iubita s-a lăudat 2 zile cu fapta, dar nu l-a crezut nimeni

Un bărbat din Botoșani a fost reținut după ce și-ar fi ucis în bătaie iubita. El s-a lăudat două zile cu fapta, timp în care ar fi și dormit lângă trupul neînsuflețit, dar nimeni nu l-a crezut. Bărbatul din localitatea Santa Mare, județul Botoșani, a fost reținut chiar în ziua în care a împlinit 48 de ani și internat la Psihiatrie, pentru o evaluare de specialitate.  El este acuzat că și-a omorât în bătaie concubina. Mai mult, individul s-a lăudat cu fapta timp de două zile și ar fi dormit noaptea lângă cadavru.

Bărbatul le-a spus vecinilor la cârciumă de cele întâmplate, dar și mamei sale. Nimeni nu l-a luat în serios până când o vecină, care a sesizat că nu a mai văzut-o pe femeie de câteva zile, a sunat la 112.

Individul e cunoscut cu probleme psihice

Unul dintre vecini a declarat că bărbatul 'i-a spus şi mamei lui, spunea şi la bar în sat. Se lăuda că a bătut-o cu o coadă de mătură până nu a mai mişcat. Nimeni nu l-a luat în seamă iniţial, pentru că el este cu probleme psihice şi tot timpul băut şi lumea nu îl prea ia în seamă.'

Echipajele de poliție și ambulanță, care au intervenit la locuința cu pricina, au găsit-o pe femeie moartă: 'Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Decesul a surveni în urmă cu aproape 48 de ore, după semnele de degradare', a declarat un cadru medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA).

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, a informat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, potrivit Monitorul de Botoșani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel