Bărbat arestat preventiv după ce şi-a ameninţat şi lovit soţia şi copilul
Data publicării:
Autor: Raluca Tindeche
WhatsApp
Un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a ameninţat şi lovit soţia şi copilul. 

Un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a ameninţat şi lovit soţia şi copilul, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi de o femeie de 30 ani, din comuna Nămoloasa, cu privire la faptul că soţul său ar fi ameninţat-o cu moartea şi ar fi lovit-o atât pe ea, cât şi pe fiul lor minor. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă, şi, în urma evaluării riscului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Totodată, bărbatul de 36 ani a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. Ulterior, Judecătoria Lieşti a dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel