Bărbat arestat după ce a lovit cu pumnul un poliţist, într-un spital din Satu Mare
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Un bărbat a fost arestat pentru 30 de zile după ce a lovit cu pumnul un poliţist care l-a dus la spitalul din Negreşti Oaş pentru recoltarea de probe biologice, informează, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş.  

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Negreşti Oaş l-au depistat în trafic pe un bărbat şi întrucât emana halenă alcoolică i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul alcooltest, însă acesta nu a suflat suficient în aparatul alcooltest, motiv pentru care i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să fie condus la spitalul din localitate, pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, lucru cu care a fost de acord.

'În prezenţa personalului medical a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge. Totodată, inculpatul a intenţionat să părăsească unitatea spitalicească fără acordul organelor de poliţie, astfel că, la ieşirea din unitate, în holul Unităţii de Primiri Urgenţe, de faţă cu personalul medical şi poliţistul local, inculpatul l-a lovit cu pumnul în faţă, în partea stângă, pe agentul de poliţie care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acesta din urmă fiind nevoit să-l încătuşeze, inculpatul având în continuare o atitudine agresivă, adresându-i injurii şi ameninţări cu moartea agentului de poliţie. De asemenea, în continuare, după conducerea inculpatului la Sediul Poliţiei Negreşti Oaş, acesta a avut o atitudine recalcitrantă faţă de agentul de poliţie aflat în executarea atribuţiilor de serviciu, căruia i-a adresat ameninţări cu moartea', precizează sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel