Bărbat, accidentat mortal de tren în gara din Cluj-Napoca
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO cu rol ilustrativ @ DC News
FOTO cu rol ilustrativ @ DC News
Bărbatul, de 40 de ani, a fost lovit mortal de un tren.

Un bărbat de 40 de ani a fost lovit mortal de un tren, miercuri, în Gara Cluj-Napoca, miercuri, după ce a fost lovit de un tren, în Gara din Cluj-Napoca.

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puţine momente în Gara din Cluj-Napoca, unde un bărbat a fost lovit de tren. Ajunse la faţa locului, echipajele au găsit victima, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare, motocicleta SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Din primele informații este vorba despre un bărbat din Bistrița-Năsăud, fiind exclusă varianta sinuciderii.

Bărbat mort, găsit în propria mașină, într-o parcare din zona gării

Tot în zona gării, în urmă cu o numai o zi, un bărbat de 46 de ani a fost găsit mort, în mașina sa, în parcarea unei firme din Cluj-Napoca.

”La data de 27 august a.c., în jurul orei 16.05, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o tânără, de 24 de ani, despre faptul că, în parcarea unui operator economic din Cluj-Napoca, din zona Gării, a observat că într-un autoturism se afla o persoană decedată. La faţa locului a fost direcţionată o echipă operativă de poliţiști și un echipaj medical, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificată persoana decedată, respectiv un bărbat de 46 de ani”, se arată într-o informare a IPJ Cluj, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, în cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale.

Citește și: Polițist, târât cu mașina de un șofer pe care îl oprise în trafic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel