Barajul Grecia - România se va transmite la România TV
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
fotbal
fotbal

Premieră în România. Un post de știri, respectiv România TV, a achiziţionat drepturile de transmisie a meciului Grecia - România, contând pentru barajul de calificare la CM 2014. Lovitura de imagine dată de RTV vine după ce TVR a anunțat că nu a găsit 270.000 de euro pentru a plăti drepturile de difuzare a primei runde a barajului.

Cel mai important meci din istoria recentă a naţionalei de fotbal, barajul Grecia-România, decisiv pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, a fost înconjurat de o dispută mediatică fără precedent, având în centru drepturile de transmisie ale partidei tur, care se va disputa vineri 15 noiembrie, la Atena.

 Ultima oară când naţionala de fotbal a României a disputat barajul de calificare la un Campionat Mondial s-a întâmplat în noiembrie 2001, când tricolorii au pierdut în faţa Sloveniei.

De remarcat că transmisia meciului GRECIA - ROMANIA a provocat un scandal monstru la TVR, Ada Meseşan, membru în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune, acuzându-l săptămâna trecută pe Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al Televiziunii Române, că vrea să cumpere cu 270.000 euro drepturile de difuzare a meciului de fotbal Grecia-România, fără să respecte procedurile legale din TVR.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA LIVE TEXT A MECIULUI GRECIA - ROMÂNIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel