Urmărește emisiunea live
Bară la bară, pe Valea Prahovei. Rute alternative, după aglomerația pe DN1 și DN73A. Circulație deviată
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Trafic
Trafic
Infotrafic a transmis o alertă de ultimă oră către șoferi. E extrem de aglomerat pe Valea Prahovei. 

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, 17:15, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Ploiești – Brașov. Astfel se mențin valori normale pe Centura de Vest, în scădere la Comarnic, km 103+500 – 106 și intens la Bușteni, cu coloana pe urcare de la km 128+500 și de la limita cu Jud Brașov, pe coborâre.

Reamintim că, în judeţul Braşov, începând cu ora 16:45, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1 zona Dârste, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră s-a aplicat şi devierea (nivel de recomandare)  de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.” anunță Infotrafic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel