Bănescu trage concluziile, după scandalul cu maneaua la concertul Coldplay: S-a pliat ca nuca-n perete!
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Vasile Bănescu a trannsmis un mesaj, după ce la concertul Coldplay s-a cântat o manea.

Vasile Bănescu a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care în își exprimă dezacordul față de alăturarea unei manea cu un concert de o asemenea anvergură.

„Maneaua (importată, degradată, puternic etnicizată, a cărei originalitate supurează exclusiv din torturarea limbii române și din imaginarul grotesc al textierilor) e invitată uneori, în accese de milă ideologică care ratează mereu realitatea, direct din rafinata bătătură a petrecerilor lăutărești pe scene înalte, chiar „culturale”, unde se pliază adecvat - ca o nucă pe un perete - la conținutul evenimentului parazitat.

Ceva caracteristic societății care se dă în spectacol și al cărei nivel cultural culminează în idolatrizarea extatică a divertismentului bășcălios, cu „dujmanii” nemilos.

Aceeași societate votează dezinvolt, pentru că i se pare cool, strâmbii, pociții și impostorii loviți de delir ultranaționalist și antieuropean, adică riguros antinațional. „Patriotism” zgomotos și bine remunerat. Manelizat“, a scris Vasile Bănescu pe Facebook.

CITEȘTE ȘI          -        Care e problema, de fapt, cu Babasha și huiduielile de la concertul trupei Coldplay

Reamintim că, miercuri seară, la concertul Coldplay, Chris Martin l-a chemat alături de el, pe Arena Națională, pe Babasha:

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiți cu inima deschisă“, a zis Martin.

În timp ce era fluierat și huiduit de o parte a publicului, tânărul a continuat să fie susținut de solistul Coldplay, care a continuat să cânte alături de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel