Data publicării:

Bănescu, după ce Medvedev a spus că „românii nu sunt o națiune“: Nu poate fi altfel. O știm tot de la Caragiale

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Vasile Bănescu a transmis un mesaj, după ce Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a spus că „românii nu sunt o națiune“.

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a lansat un atac la adresa României, după ce în Parlamentul European s-a adoptat o rezoluție care prevede inclusiv returnarea Tezaurului Național al țării noastre de către Federația Rusă.

El a catalogat cererea ca fiind o „obrăznicie“ și a afirmat că „românii nu sunt o națiune“.

Vasile Bănescu a publicat o postare pe pagina sa de Facebook în care l-a „sancționat“ pe reprezentantul Federației Ruse.

„Românii nu sunt o națiune”, afirmă scrâșnit vocea sufocată de ură a Nimicului din miezul infernal al unei scelerate propagande.

Altfel, un mare ctitor.

„Patriotul hotărît, naționalistul exclusiv, românul pînă în măduva oaselor” va lua, desigur, năprasnică atitudine de la cea mai înaltă tribună, spulberând această ofensă, aceste grele, nemaiauzite cuvinte. Nu poate fi altfel. O știm tot de la Caragiale:

„Să te păzească Dumnezeu să ataci România lui oricît de pe departe, căci moftangiul român e aci gata să te zdrobească.”“, a scris Vasile Bănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel