Bănel Nicoliţă spune că tatăl său l-a şantajat: Ți-am demonstrat doar că sunt băiat deștept, nu sunt fraier
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Banel Nicolita
Facebook Banel Nicolita
Bănel Nicoliţă, fost fotbalist la Steaua Bucureşti şi AS Saint Etienne, spune că tatăl său l-a şantajat ani la rând. 

”În momentul în care el a ajuns în Franța. Mi-a spus: ‘Eu sunt în Franța!’. I-am spus: ‘Foarte bine, nu-ți mai dau nimic’. Pentru că el de fiecare dată când apărea pe undeva, îmi cerea: ‘Dacă nu-mi dai, mă duc la televizor’.

Eu i-am demonstrat, cu niște hârtii... eu banii pe care îi trimiteam lună de lună erau printr-un frate, care îi băga în cont, pe numele lui. Și aveam facturi. I-am arătat o dată și după gata. De când i-am arătat chitanțele, nu mi-a mai cerut un ban!

Acolo cred că a fost pasul important făcut de mine către tatăl meu, să-i demonstrez că nu merge așa. Nu mă poți păcăli tot timpul și nu mă poți șantaja la infinit. Dacă sunt copilul tău, trebuie să ai puțin respect. Dacă tu ai luat o decizie să te desparți de mama mea e decizia ta, nu mă interesează cu cine umbli... Eu vreau doar să îți ofer sprijinul când ai nevoie.

Eu i-am luat o casă și ce credeți că a făcut? Nici nu era casa lui, era caterincă. Eu i-am dat banii, mi-am făcut datoria de copil. După trei săptămâni mi-a spus că a plecat. Nu sunt fraier.

Ți-am demonstrat doar că sunt băiat deștept, nu sunt fraier și nu mai merge cu șantajul. Gata, stop! Și ușor, ușor a cedat când a văzut că pun piciorul în prag. Când mă vedea că sunt așa timid, mă călca”, a declarat Bănel Nicoliță, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D, conform digisport

Bănel Nicoliţă, despre autogolul cu Real Madrid: Voiam să mă omor

Bănel Nicoliţă a fost unul dintre cei mai buni jucători din istoria recentă a Stelei, dar autogolul său contra celor de la Real Madrid a rămas în istorie. 

"Așa a vrut Dumnezeu. Atunci voiam să mă omor. A doua zi căutam să... aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet.

Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții autogol în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată", a spus Bănel Nicoliță, citat de Digisport.

Bănel Nicoliță, în lacrimi: Le-am spus din toată inima că tati o să facă tot posibilul!

În vârstă de 37 de ani, Bănel Nicoliță i-a impresionat cu îndrăzneala lui pe jurații show-ului „Splash! Vedete la apă“, ce va avea premiera joi, 11 august, de la 20:30, la Antena 1, dar și pe antrenori. Surpriza de care a avut, însă, parte în timpul filmărilor, chiar înainte de momentul său, l-a adus în faţa telespectatorilor într-o ipostază mai puţin obişnuită. 

Cu câteva momente înainte să execute saltul pentru care s-a antrenat întreaga săptămână la bazinul olimpic de la Bacău, Bănel Nicoliță a vizionat mesajul de încurajare pe care i l-au pregătit fiicele sale, aflate acasă. Imediat ce le-a văzut pe Amalia și pe Natalia, celebrul sportiv a avut ochii în lacrimi, iar emoțiile lui i-au copleșit și pe ceilalți.

„Vă mulțumesc frumos pentru surpriză. Știți foarte bine că eu sunt un om care a plecat de jos. Îmi iubesc foarte mult copiii, familia și încerc că fac tot ce e mai bun pentru copiii mei. Datorită lor sunt aici. Le-am promis ceva când am venit aici. Ele au spus că vor să mă vadă în finală şi le-am spus din toată inima: Tati o să facă tot posibilul!”, a declarat Bănel Nicoliță. CITEŞTE AICI MAI MULTE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel