Banda adezivă, element cheie pe care nu trebuie să îl uiți dacă mergi în vacanță pe un vas de croazieră
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Bagaje aeroport
Bagaje aeroport
Vacanțele cu navele de croazieră sunt destul de generoase cu privire la bagajele pe care le iei cu tine. Prin urmare, trebuie să vă gândiți atent la acest aspect, conform Daily Express.

În mod evident, important este să împachetezi încălțăminte, lenjerie de corp și așa mai departe, însă există câteva elemente cheie ușor de uitat. Un fapt care poate fi de neprețuit în timpul vacanței pe o navă de croazieră este posibil să îl uitați. Acesta este banda adezivă. 

Experții de croaziere de la Cruise Critic au împărtășit motivul pentru care acest articol improbabil, dar versatil, ar trebui să nu lipsească din valiza ta. Aceasta ar putea fi folosită și ca rolă de scame, perfectă pentru momentul în care doriți să scăpați de scamele de pe haine. De asemenea, banda adezivă este un element cheie dacă doriți să călătoriți în Alaska sau Baltica, când soarele nu apune niciodată sau dacă urăști să fii trezit de răsărit. Banda adezivă poate fi utilă pentru a vă asigura că perdelele sunt închise corect în camera de hotel. 

Criticul de croazieră recomandă: „Plasați cu atenție câteva bucăți în jurul draperiilor pe unde lumina ar putea intra și pregătiți-vă să dormiți.” În ceea ce privește bagajele, puteți folosi și bandă adezivă pentru a vă face bagajele să iasă în evidență față de ceilalți. Acest lucru este deosebit de util atunci când încercați să identificați bagajele de pe banda de bagaje din aeroport. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel