Bancul zilei: The Sun îi avertizează pe români: Torres e numai unul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fernando Torres
Fernando Torres

Tabloidul britanic The Sun a lansat bancul zilei, după meciul câștigat de Steaua cu 1-0, împotriva campioanei Europei, Chelsea Londra.

Cotidianul britanic îl ironizează pe Fernando Torres, atacantul spaniol cumpărat cu 50 de milioane de euro de Chelsea, de la Liverpool. Englezii fac legătura cu zvonurile legate de faptul că Marea Britanie vrea să interzică românilor dreptul la muncă în Regat.

Un mesaj de avertizare pentru toţi românii care caută cu disperare un loc de muncă în Marea Britanie: nu oricine câştigă 180.000 de lire pe săptămână degeaba. Doar Fernando Torres”, scrie The Sun.

„În doi ani şi câteva luni de contract cu Chelsea, Torres a câştigat, din salarii, aproximativ 19 milioane de lire. Cu toate acestea, impozitele plătite de jucător au fost pe măsura salariilor, acoperind cu succes cheltuielile pentru unul sau două spitale de stat.

Torres a contribuit însă şi la creşterea ratei de şomaj în Marea Britanie, fiind indirect responsabil de plecarea a trei antrenori, care nu au reuşit să ducă echipa la performanţele aşteptate de miliardarul Abramovici, patronul clubului sportiv”, mai notează The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel